SAMSUNG GALAXY NOTE 8 !!! nu te verkijgen bij AW

De Samsung Galaxy Note 8 is de eerste smartphone van Samsung met een dubbele camera. Beide 12 megapixel camera's hebben optische beeldstabilisatie,
waardoor je niet alleen glasheldere foto's maakt als je het toestel stil houdt, maar ook als je hem per ongeluk beweegt.
Op het grote, randloze 6,3 inch Quad HD scherm bekijk je naast je foto's ook je favoriete films en series in hoge kwaliteit.
Ben jij een multitasker en schakel je graag snel tussen meerdere apps? Met de Dual App functie open je 2 apps met één tik op het scherm.
Bovendien bedien jij je Note 8 eenvoudig met de meegeleverde stylus. Zo maak je notities, neem je screenshots en stuur je handgeschreven berichten naar je contacten.

Het Infinity Display dat zo groots is als het leven
Een groter scherm betekent meer ruimte om grootse dingen te doen. Zie het groots met het 6,3”-scherm van de Galaxy Note8. Het grootste scherm ooit voor een Note-toestel dat desondanks nog steeds gemakkelijk in de hand ligt.

De S Pen. Een heel nieuwe manier om te communiceren
Gebruik de S Pen om je op een nieuwe manier uit te drukken. Teken zelf je eigen emoticons om je gevoelens uit te drukken of schrijf een bericht op een foto en stuur die mee als handgeschreven bericht. Doe belangrijke dingen met de S Pen.

Heldere en scherpe foto’s, zelfs bij weinig licht
De Dual Camera van de Galaxy Note8 is uitgerust met een groothoeklens die zelfs bij schemering scherpe foto’s registreert en een telelens die je 2x optische zoom geeft zodat objecten dichtbij en veraf binnen éénzelfde frame scherp blijven. Beide lenzen zijn bovendien uitgerust met een beeldstabilisator die haarscherpe beelden garandeert, zelfs wanneer je inzoomt.

Doe meer met deze high performance-telefoon
Of je nu spelletjes downloadt of aan het multitasken bent, met de Galaxy Note8 gaat het allemaal razendsnel en probleemloos dankzij de krachtige 10 nm mobiele processor en zijn 6 GB RAM. Je batterij is zo weer opgeladen met de fast wireless charger.

Ontdek een wereld van nieuwe mogelijkheden dankzij Phone+
De Galaxy Note8 verbindt je met een wereld van eindeloze mogelijkheden. Dankzij een gamma van features op je smartphone en randapparatuur verleg je grenzen zodat je probleemloos meer ziet, deelt en doet.

Gebruik je telefoon als een pc
Sommige dingen gaan gewoon sneller en beter wanneer je een volledig klavier en een groot scherm voor je hebt. Met je Galaxy Note8 en DeX Station hoef je je maar te verbinden met een monitor, keyboard en muis en een hotellobby of luchthavenlounge wordt je nieuwe kantoor.

Dankzij de dubbele camera met optische beeldstabilisatie maak je scherpe foto's.
Via de irisscanner ontgrendel je de telefoon met je ogen.
Dankzij de always on techniek blijven tijd en notificaties altijd zichtbaar op het scherm.
Het toestel is waterdicht, waardoor bellen in de regen geen enkel probleem is.

Meegeleverd in de doos:

Specificaties:

Fysieke eigenschappen

Beeldscherm

Beeldscherm

Geheugen

Simkaart

Processor

Accu

Camera

Sensoren

Pre Order hem nu bij AW Advertising en ontvang hem op 15 september (*)